ECM – Enterprise Content Management

Home / Kurser / ECM – Enterprise Content Management

Introduktion

Mange virksomheder kæmper med at holde styr på store mængder af scannede dokumenter, e-mails, regneark, word-filer og PDF-dokumenter mv. På dette kursus vil du lære hvordan ECM og arbejdet med at digitalisere virksomheden, bedst gribes an. Og du vil få et fælles sprog med dine øvrige kollegaer og leverandører, der vil være guld værd når I skal tale om begreber som Content, Workflows, Mobility, Records Management og Information Governance.

 

Du vil lære..

  • Hvad er Enterprise Content Management
  • Alt om hvordan information og dokumenter indsamles, gemmes, håndteres, bevares og leveres
  • Strategier, Metoder og Værktøjer til ECM – Herunder teknologier, metadata, søgning og sikkerhed
  • Digitalisering og automatisering af arbejdsgange og processer
  • Sådan kommer I i gang eller videre med arbejdet med digitalisering i jeres virksomhed
  • Oplagte løsninger med ECM. Fx. Fakturagodkendelse, Månedsafslutninger, Kontraktstyring, HR-arbejdsgange, Leverandørstyring, Udbud og Projektdokumentation
Underviser
Underviseren er Michael Fray, der har 15 års erfaring med ECM fra forskellige virksomheder og projekter. I 2008 udgav forlaget Globe Michaels bog ECM – Enterprise Content Management, og han har siden holdt foredrag om ECM og relaterede emner i ind og udland.
Michael har både en teknisk og forretningsmæssig baggrund, og forstår dermed både folk fra IT og forretningen. Det er Michael der har oversat og kommenteret den danske udgave af ECM Maturity Measurement Model (ECM3) og han er certificeret ECM Master samt underviser.

 

Pris, Tid og sted
Efter aftale
Vi tilbyder lukkede kurser efter aftale til jeres teams og medarbejdere.
Kontakt os på 25 11 10 06 for nærmere information.

 

ECM-bogAlle deltagere får en gratis kopi af bogen
ECM – Enterprise Content Management
Bogen er delvist en guide til ECM samt relaterede emner og teknologier, og delvist et opslagsværk der kan være nyttigt når du skal vide hvad OCR, ICR, BPM, DAM, RM betyder.