Services

Home / Services

Frays.net tilbyder en nøje udvalgt række services.

Alle services handler om optimering af danske virksomheder. Men det siger alle rådgivningsvirksomheder jo!
Så hermed lidt om hvad det er VI gør.

 

Målrettet jagt på kortsigtede gevinster

picjumbo.com_HNCK0183Vi arbejder målrettet med digitalisering og automatisering af administrative processer og arbejdsgange i mellemstore og store virksomheder.
Research viser tydeligt, at her kan der virkeligt gøres en forskel. En af de primære årsager er, at rigtig mange virksomheder langt fra har ordentligt styr på deres digitale dokumenter og informationer. Endnu flere har ikke fået de arbejdsgange som dokumenterne passer ind i, til at køre af sig selv. Hverken helt eller delvist. Og det er lige præcis det vi er gode til hos Frays.Net!

 

Vi hjælper vores kunder med at få overblikket og tage kontrollen over digitale dokumenter og arbejdsgange.

 

Vi angriber “digitalisering” fra fem vinkler

  1. Strategi
  2. Metoder
  3. Teknologier
  4. Mennesker (brugerne)
  5. Uddannelse

Uden en ordentlig strategi med stærk forankring i virksomhedens mål og visioner bliver projektet næppe til noget. Uden ordentlige metoder til at komme i gang og styre processen, kommer der ret sikkert heller ikke noget særligt ud af det. Uden at vælge de rigtige teknologier og løsninger til at udføre arbejdet med, bliver indsatsen hæmmet eller direkte blokkeret. Og uden brugerne er med på vognen og forstår sig på at være en del af den nye digitale arbejdsplads, bliver intet af det til noget.

 

Et tænkt eksempel fra bilindustrien:

Ovenstående fem vinkler forstås bedre med et eksempel.

Topledelsen hos Major Motors A/S har en vision om at skabe en fantastisk bil, og lægger derfor en strategi herfor. Ledelsen ansætter dygtige folk der kender alt til de metoder hvormed man bedst udvikler og producerer biler. Der indkøbes teknologi i form af samlebånd, værktøj og robotter til at gøre produktionen så effektiv som overhovedet muligt (det handler jo om at levere et godt produkt til den laveste mulige pris). Der ansættes mennesker til at håndtere de opgaver der rent faktisk kræver en person med hjerne, intuition, personlighed og dømmekraft. Medarbejderne modtager uddannelse i at betjene værktøj, robotter og alt andet der er vigtigt for produktionen.

Det er tydeligt at ALLE områderne må adresseres nøje, og at ingen af dem vil kunne stå alene.

 

Nu er det Jeres arbejdsgange der står overfor samme udfordringer. For at det kan blive en succes må alle områderne tænkes med – og det er vi også ret gode til hos Frays.Net!

 

På de underlæggende sider kan du læse mere om de forskellige områder vi arbejder med.

 

Ring på 25 11 10 06 eller skriv til info@frays.net for at høre nærmere.