ECM Modenhedsmåling

Home / Services / ECM Modenhedsmåling

ECM3 forsideEnterprise Content Management Maturity Measurement Model

Også kaldet ECM3 – Eller ECM Modenhedsmåling

 

 

 

En effektiv implementering af ECM-teknologier kræver planlægning og udvikling af en omfattende strategi. En sådan strategi må nødvendigvis beskæftige sig med forskellige typer af personer, informationer og systemaspekter.

 

Rent praktisk er virksomheder ikke i stand til at beskæftige sig med alle de efterfølgende ECM-udfordringer på én og samme tid. Hvis virksomheder vil have gavn af ECM, er de derfor nødt til at tage ét skridt ad gangen, hvor de følger et såkaldt roadmap (en plan), som vil hjælpe dem med at organisere deres indsats, samtidig med at det fastholder interessenters opmærksomhed.

 

Roadmap

Radar med resultat af ECM3

ECM Maturity Measurement Model forsøger at give en struktureret ramme for at tegne et sådan roadmap. Rammen foreslår rangerede niveauer af færdigheder, som veksler lige fra elementær informationsindsamling og basis kontrol, til stigende avancerede niveauer af håndtering og integration, og som til sidst resulterer i en moden tilstand af fortløbende eksperimentering og forbedring.

 

Skab en strategi

Du kan bruge modellen som en guide til at udvikle en omfattende strategi, der reducerer risici og tilpasser sig til din virksomheds unikke karakteristika. Modellen kan også hjælpe med til at udvikle en fælles terminologi, samt en fælles vision hos ECM-projektets interessenter. Modellen henvender sig især til forretningens ”ECM-mestre”, digitaliseringskonsulenter, virksomhedsanalytikere og it-chefer.  Den kan dog bruges af enhver konsulent og “udøver” af ECM.

 

Vil du have et gratis eksemplar af ECM3 eller vil du kontaktes, så udfyld formularen:

 


Klar til at revolutionere måden din virksomhed arbejder digitalt?

Kontakt Frays.Net A/S på +45 25 11 10 06 eller på info@frays.net