OnBase

Home / Services / OnBase

Har I OnBase eller AnyDoc? Så kan vi gøre en forskel.

Det er vigtigt at nævne, at Frays.Net ikke forhandler produkter fra Hyland Software. Vi kender dog alle forhandlere i Danmark og det meste af Norden, så vi hjælper gerne med at vælge den rette partner for jer.

 

Vi har Danmarks dygtigste og mest erfarne OnBase konsulent,
med adskillige certificeringer og installationer bag sig.

Frays.Net har den konsulent i Danmark, der har arbejdet i længst tid med både OnBase og OCR for AnyDoc (nu OnBase AnyDoc). Den viden og erfaring må ikke gå til spilde, og derfor udbydes rådgivning og opsætning af disse produkter også.

 

Læs mere om konsulenten her: Michael Fray

 

Det skal dog ikke tages som et udtryk for at vores generelle services kun handler om ECM med OnBase. Tværtimod! Godt nok indføres ECM ved hjælp af IT og teknologi, men handler først og fremmest om forretning og strategi. Så hvad vi ved om ECM passer lige så godt på eksempelvis FileNet, Documentum, OpenText, Alfresco, SharePoint og mange andre løsninger. Desuden har alle løsningerne deres egene fordele og unikke features til forskellige formål. Så en løsning der passer én virksomhed godt, passer nødvendigvis ikke en anden virksomhed lige så godt.

 

Eftersom vi ikke forhandler disse løsninger, vil vi heller ikke komme med en længere beskrivelse eller andet marketing for dem. Men for at du som læser ved hvad vi taler om, kommer her en kort beskrivelse.

 

 

OnBase

Amerikanske Hyland Software fra Cleveland, Ohio står bag løsningen OnBase. Hyland er en af de få “rene” producenter af ECM-løsninger. Med “rene” menes at virksomheden ikke laver andet en ECM-software. Ifølge rådgivnings- og analysevirksomheder som Gartner og Forrester, ligger OnBase blandt de førende løsninger i verden.

OnBase er en hel ECM-suite der, i modsætning til mange andre løsninger, bygger på én enkelt arkitektur og tilbyder “væg-til-væg” løsninger inden for Enterprise Content Management, Document Management, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helt (og fra hvad som helst).

 

AnyDoc og Infiniworx

OnBase AnyDoc hed oprindeligt OCR for AnyDoc og kom fra AnyDoc Software. Hyland Software opkøbte i 2013 virksomheden og produkterne OCR for AnyDoc, Infiniworx og en række andre tilhørende produkter.

Som navnet antyder er dette produkt en OCR-løsning. OCR betyder Optical Charecter Recognition, og er den teknologi der anvendes for at omdanne scannede dokumenter til tekst og data til videre behandling.

Produktet kan skaleres fra én enkelt løsning på én enkel PC, til en stor distribueret løsning på servere over hele verden, der optisk omdanner tegn, tal, krydsmarkeringer og håndskrift til brugbare data. Fx på fakturaer, fragtdokumenter, kontoudskrifter, rapporter, menuplaner og certifikater. Inden Feriegiro blev digitale, var det netop OCR for AnyDoc der læste vores feriekort hos ATP.

 

Har din virksomhed en af disse løsninger, kan Frays.Net også hjælpe med installation, opsætning, drift, konfiguration. Kontakt os på tlf. 25 11 10 06 eller på info@frays.net for mere information.